Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Multivitamin Paszta Macskának

Multivitamin Paszta Macskának
Multivitamin Paszta Macskának
Multivitamin Paszta Macskának
Multivitamin Paszta Macskának

Trixie multivitamin paszta macskák részére. Erősíti az immunrendszert, megelőzi a vitaminhiány tüneteit, hozzájárul a látás egészségéhez.

Kedvenc
Ismerősnek ajánlom
Nyomtatás
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
KISZERELÉSEK, VÁLTOZATOK
 • Trixie multivitamin paszta macskák részére. Erősíti az immunrendszert, megelőzi a vitaminhiány tüneteit, hozzájárul a látás egészségéhez.

   

  Felhívjuk figyélmét, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található tájékoztató címkét, használati útmutatót és ne csak kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. Az HamiPet webáruház üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban a termék információk folyamatosan változnak. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával.

  Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a HamiPet webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

 • Kategória
  Egészségügy
  Márka
  Trixie
  Méret
  Kistestű, Közepes testű, Nagytestű
  Életkor
  Kölyök, Junior, Felnőtt, Idős
  Állat
  Macska
  Cikkszám
  TRX4219-1
Webáruház készítés