Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Élősködők ellen, Egészségügy

Fő kategória >Kutya >Élősködők ellen, Egészségügy

Egészségügyi kellékek, ápolási eszközök

Kedvencünk egészségének megőrzéséhez éppúgy szükségünk van különböző ápolási, higiéniai eszközökre, mint sajátunkéhoz. Az élősködők ellen kiváló megoldást nyújt a bolhanyakörv, bolhafésű, mellyel távol tarthatjuk, vagy könnyen eltávolíthatjuk a kullancsokat, bolhákat. Kínálatunkban megtalálható többféle vitamin és immunerősítő, így hozzájárulva kedvencünk egészségének fenntartásához. Egyéb kellékek: tüzelőbugyi, kutyapelenka, száj- és fogápoláshoz szükséges eszközök.
Kedvencünk egészsége éppoly fontos, mint a miénk...

Bolha és Kullancsirtó

Kedvencünk bundájába előszeretettel költöznek a bolhák, kullancsok, illetve egyéb rovarok. Ennek azonban sem ő, sem a gazdi nem örül, ezért az élősködők ellen érdemes különböző óvintézkedéseket tenni. A bolhanyakörv nagy segítség lehet, ha távol szeretnénk tartani ezeket a rovarokat, illetve megelőzni a velük járó kellemetlen viszketést, esetleges fertőzést. Ma már elérhetőek olyan készítmények is, amik segítenek eltávolítani a már beköltözött élősködőket, mint például a kullancsirtó sampon vagy bolhairtó spray. A különböző szőrtípushoz különböző bolhafésű hasznaláta is ajánlott, mely segít megszabadulni az eltávolítandó rovaroktól.

 

Fogápolás, Szájhigiénia

Kedvencünk szájhigiéniája legalább olyan fontos, mint a sajátunk. Így elengedhetetlen, hogy beszerezzük az erre a célra kifejlesztett eszközöket. Kínálatunkban megtalálható különböző méretű kutya fogkefefogtisztító spray, fogkrém, illetve fogtisztító szett. Ezekkel a szájápolási termékekkel könnyebben megelőzheti a fogkő kialakulását, a kellemetlen szájszagot, vagy az esetleges betegségeket. A fogak egészségének megóvása érdekében elérhetőek speciális tápokrágócsontok, jutalomfalatok.

Kutyapelenka, helyhez szoktató kendő

A higiénikus lakókörnyezet fenntartása érdekében fontos, hogy kedvencünket szobatisztaságra neveljük. Ebben különböző eszközök segítenek, mint például a kutyapelenka, vagy a helyhez szoktató kendő. A kutyapelenka nemcsak kölyköknek készült, a felnőtt kutyák számára is komfortos, tisztaság érzetet nyújtó pelenkák közül választhat. Az idősebb kutyák inkontinenciával küszködhetnek, ebben is kiváló segítséget nyújt. Mind a helyhez szoktató kendő, mind a kutyapelenka rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik, valamint többféle méretben elérhető. A külső környezetünk tisztántartása is legalább olyan fontos, melyhez ajánljuk az ürülékgyűjtő zacskókat.

Tüzelés idején is elkél a segítség

A nőstény kutyusok tulajdonosai nagyon jól tudják, hogy évente kétszer eljön az az idő, amikor a tisztaságra fokozottan ügyelni kell. Ha a szuka ugyanis nincs ivartalanítva, párzási időszakban vérfoltokat hagynak maguk után. Bár ilyenkor általában ügyelnek arra, hogy tisztogassák saját magukat, alvás vagy utazás közben erre nem igazán kerül sor. Egy tüzelőbugyi azonban olyan kényelmes megoldást nyújthat, mellyel könnyedén elkerülhetjük a vérfoltokat. Minden tüzelőbugyi többféle méretben elérhető, így biztosan megtalálja a kedvencének megfelelőt.

Vitaminok, immunerősítők

Ma már kutyusunk számára is elérhetőek különböző vitaminok, immunerősítő készítmények, melyekkel hozzájárulhatunk az ő gondtalan mindennapjaihoz is.

Webáruház készítés