Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Eledelek, táplálás

Fő kategória >Kutya >Eledelek, táplálás

Kutyaeledel, Táplálékkiegészítő

Minden kutyusnak csakúgy szüksége van a kiegyensúlyozott étrendre, mint Önnek. Kedvence egészségének megőrzéséhez hozzájárulnak a gyógytápok, táplálékkiegészítők, tejpótlók, de az alapvető táplálkozáshoz is szárazeledelek, konzervek széles választéka található webáruházunkban. Ezen termékek esetében kiemelten fontos, hogy milyen összetételű tápot ad kedvencének, ezért igyekeztünk az összes kutyatáp esetében a lehető legtöbb információt szolgáltatni.

Néhány, általunk forgalmazott márka: Acana, Brit Care, Brit Premium, Happy Dog, Orijen, Dr. Clauder's.
A megfelelő táplálkozásért...

SzárazeledelA legtöbb gazdi mindent megtesz azért, hogy kedvencének a lehető legjobb táplálékot adja. A HamiPet pedig mindent megtesz azért, hogy a gazdi a lehető legjobb minőségű szárazeledelek között válogathasson. Mivel a tápok összetétele fontos szempont, minden állateledel, így a száraztáp és szárazeledel esetén is megpróbáltunk annyi információt megadni, hogy biztosan a legjobbat választhassa négylábú barátjának. A kutyatáp-kínálatunkban megtalálható még a gyógytápkutyakonzerv és nedvestápkutyaszalámijutalomfalat, valamint különböző táplálékkiegészítők.

GyógytápHa kedvence valamilyen egészségügyi problémával küzd, legyen az máj-, vese-, vagy valamilyen húgyúti probléma, fontos, hogy a megfelelő táplálékkal hozzájáruljunk mielőbbi felépüléséhez. Az általunk forgalmazott gyógytápok között megtalálható a legtöbb problémához ajánlott kutyaeledel: gabonamentes, gluténmentes kutyatáp, egyféle állati fehérjét tartalmazó táp, vemhesség előtt és után szükséges kutyaeledel, valamint műtét előtt és után ajánlott gyógytáp.

Kutyakonzerv, nedvestáp: Válogasson kedvencének a legjobb kutyatápok között! A HamiPet webáruházában kor, méret, ízesítés, márka, illetve speciális jellemző szerint is kereshet. Kínálatunkban a nedvestápok különféle csomagolásban is elérhetőek, pl.: kutyakonzervalutasakos nedvestáp, vagy alutálkás nedveseledel. Ha kedvence valamilyen egészségügyi problémával küzd, az egyes tápok alatt minden információt megtalál a kutyatáp összetételét illetően. További speciális eledelhez nézzen szét a gyógytápok között!

KutyaszalámiA HamiPet webáruháza igyekszik a táplálkozás minden terén kielégíteni kedvence igényeit, így megtalálható rengeteg féle nedvestápszáraztápgyógytáp, valamint jutalomfalat és kutyaszalámi. Az eledelek összetételéről próbálunk részletes információt nyújtani, hogy megkönnyítsük a választást.

TáplálékkiegészítőKedvence egészségének megőrzése érdekében készültek olyan táplálékkiegésztő szerek, melyek segítik a vitaminpótlást, valamint erősítik az immunrendszert. Ezen felül speciális területekre kiterjedt készítmények is kaphatóak, mint például májvédő, vitalizáló, öregedéslassító, sejtregeneráló táplálékkiegészítők. Ha kedvence valamilyen egészségügyi problémával küzd, a táplálékkiegészítő anyagok mellett ajánljuk a gyógytápokat, valamint a nedvestápok között is megtalálhatóak speciális problémákra készített eledelek is.

Jutalomfalatjutalomfalat kiváló segítséget nyújt kedvencünk kiképzéséhez, betanításához. Ezen felül azonban még rengeteg szerepet betölt: a jutalomfalat hozzájárul az emésztőrendszer és a fogak egészségének fenntartásához, időtöltést jelent négylábú társunknak, valamint vitaminokban és rostokban gazdag táplálékkiegészítőként is szolgál. Kínálatunkban többféle jutalomfalat is megtalálható: rágócsontok, rágócipők, kutyakekszek, ropik.

Tejpótló tápszertejpótló tápszerek kiváló segítséget nyújtanak, ha a kölyökkutya nem jut megfelelő mennyiségű anyatejhez. A vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a kutyus fejlődéséhez, ezért fontos, hogy megfelelő tápanyagforráshoz jussanak. Az általunk forgalmazott tejpótló tápszerek mind ellenőrzött, állatorvos által javasolt tápanyagokból készültek.

Webáruház készítés