Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

Fizetési megoldás

Rólunk - HamiPet

Rólunk
Üzletünk nyitásakor fő szempontunk volt felelős állattartóként, hogy kutyák-, macskák-, kisemlősök (nyuszik-, hörcsögök-, tengerimalac-, chinchilla-, patkány)-, akváriumi díszhalak- valamint a felsorolásban nem szereplő egyéb kedvencek (társak) számára jó minőségű állateledeleket és felszerelések széles választékával kedveskedjünk.

Sok esetben tapasztaltuk, hogy vásárlóink szeretnek részletes tájékoztatást kapni. Legyen szó szárazeledel és táplálás vagy felszerelések, ápolás, egészségügyi kérdésekben. Weboldalunk a termékek esetében fontos cél volt a legtöbb hasznos és lényeges információ feltöltése és megjelenítés. Törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja az általa keresett terméket kisállata számára. Hisszük, hogy az etetés nagyon fontos fejlődésük során. Száraz és/vagy nedves eledelek, jutalomfalatok kiválasztásánál a legfőbb szempont mindig a beltartalom legyen. Tudjuk, hogy senki sem igazán szereti bújni az apró betűs részeket, de szánjunk rá időt, ha nem akkor keressen fel minket üzletünkben, ahol jól képzett tapasztalt eladó segít a megfelelő táp kiválasztásában. Mi ezen szemlélet alapján válogattuk össze készletünket, így, csak prémium és szuper-prémium eledelek ajánlunk vásárlóinknak. A jó beltartalmú száras és nedves eledelekkel való táplálás kifizetődőbb, hisz egyre több kutya esetében tapasztaljuk az allergia kialakulását vagy az étel intoleranciát. A jó minőségi eledelek minden esetben tartalmazzák kedvencünk számára a megfelelő tápanyagot és ezekből a tápokból kisebb mennyiség elég számukra. A magas hús és állati fehérje valamint az ásványi anyagok- vitaminoknak köszönhetően egészségesebben fejlődnek kölyök korban és felnőtt korban a vitalitásuk is megfelelő lesz.
Azok számára akik, nyers vagy főtt hússal etetik kedvencüket szintén megtalálják nálunk a jó minőségű NÉBIH által ellenőrzött fagyasztott Őz-, Szavas-, Vaddisznó-, Marha-, Bárány-, Lazac- és Nyúl húst.

Folyamatosan megújuló akciókkal, kedves segítőkész kiszolgálással várjunk üzletünkben.
Látogass el hozzánk!

HamiPet Állateledel " A legjobb amit egy kisállat kaphat "
Webáruház készítés